Završen prvi krug natjecanja! Imamo finaliste!


U četvrtak 16. travnja žiri je ocijenio radove timova koji su se prijavili na natjecanje „Što hoću, mogu!“. Od ukupno 32 prijavljena tima potreban broj bodova za ulazak u finale natjecanja ostvarilo je 26 timova, čiji popis možete preuzeti u PDF formatu ovdje. Ostvareni broj bodova u prvom krugu ne prenosi se u drugi krug natjecanja.
Drugi/finalni krug natjecanja održat će se 6. travnja u prostorijama Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, Selska cesta 119.
Svi finalisti program finalnog kruga natjecanja mogu pogledati ovdje.

Upute za drugi/finalni krug natjecanja:

Izradi PowerPoint prezentaciju i kratki film

 

  • PowerPoint prezentacijom u trajanju od pet minuta promovirat će se škola. Izlagati mogu 1, 2 ili sva 3 člana tima. Prezentacija mora uključivati sljedeće:
    1. osnovne podatke o školi (naziv, sjedište, povijest)
    2. predstavljanje tima
    3. logotip i slogan kojim biste promovirali vašu školu
    4. sve vezano uz vašu školu na što ste ponosni i što vašu školu čini naj školom (aktivnosti, projekti, događanja, fakultativni sadržaji, uspjesi na natjecanjima, sportski uspjesi, najbolji nastavnici ili bilo što drugo čime se želite pohvaliti)

 

Uz PowerPoint prezentaciju potrebno je:

Snimiti kratki promotivni film o školi (u trajanju od tri do šest minuta) kojim ćete promovirati vašu školu, pokazati kako vaša škola izgleda te uvjeriti žiri da je upravo vaša škola naj. Kratki film može uključivati npr. intervju s učenicima škole, nastavnicima, ravnateljicom/ ravnateljem, stručnim suradnicima, roditeljima ili može biti u bilo kojem obliku koji vam se sviđa.

Film može biti snimljen mobitelom, fotoaparatom ili kamerom, a potrebno ga je zbog tehničkih razloga s PowerPoint prezentacijom poslati na mail: stohocumogu@zrinski.org do 3. travnja 2017. Maksimalna veličina datoteke koju možete poslati na gore navedeni mail je 25Mb. Ako je veličina datoteke veća od 25Mb, najjednostavnije je sve poslati preko jumbo maila (npr.: https://jumbo.iskon.hr/jumbo-upload ).

Kandidate molimo da se pridržavaju zadane minutaže.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na: stohocumogu@zrinski.org ili na broj telefona: 099/ 423 2410.

Čestitamo svim finalistima natjecanja „Što hoću, mogu!“! Radujemo se Vašem dolasku!

  Galerija
Nema slika povezanih s ovom objavom.


  Kalendar
 |  12  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31