Svečana promocija diplomanata Visoke škole Nikola Šubić Zrinski

„Hvala što ste bili, što jeste i što ćete i dalje biti dio obitelji Visoke škole Nikola Šubić Zrinski!“

 

U srijedu, 1. lipnja 2016. godine, održana je Svečana promocija treće generacije stručnih prvostupnika stručnog studija Ekonomija poduzetništva te prve generacije specijalista ekonomije specijalističkog studija Management malih i srednjih poduzeća.

U prepunoj dvorani Tomislav Hotela Antunović, gdje je održana promocija, diplomanti su s pažnjom poslušali pozdravni govor dekana Visoke škole N. Š. Zrinski, dr. sc. Ivice Katavića, prof. v. š. koji im je odmah u uvodu čestitao: „Visoka škola Nikola Šubić Zrinski ponosna je na naše diplomante jer oni nisu dali doprinos samo sebi nego i Visokoj školi, profesiji i društvu u cjelini. Dozvolite mi da im, u ovo časno vrijeme, od srca čestitam na postignuću… Vaš uspjeh je i naš uspjeh!“

Dekan je u svom govoru pozdravio i sve uvažene goste Svečane promocije, prof. dr. sc. Vlatka Cvrtilu, predsjednika Vijeća veleučilišta i visokih škola RH, Bernarda Jakelića, zamjenika direktora HUP-a, prof. dr. sc. Borisa Pirjevca, prvog dekana Visoke škole N. Š. Zrinski, Antonelu Šimunović, ravnateljicu PGEŠ Katarina Zrinski, Anđelka Kašćela, predstavnika tržišta rada te Vitomira Begovića, ravnatelja Zavoda za unapređenje zaštite na radu.

Također, dekan je diplomantima u svom govoru uputio dvije poučne priče. Izdvojit ćemo poantu jedne od njih: „Neuspjeh je beneficija! Prihvatite neuspjeh kao sastavni dio života. Najgore je stvoriti kulturu neuspjeha. Prihvatite ga kao priliku jer su pogreške put prema uspjehu i istini!“ te nastavio: „Ne razmišljajte o svojim ograničenjima, počnite otkrivati svoje mogućnosti, prilagodite se uvjetima tržišta rada. Radite ono što volite, volite ono što radite! Uživajte su svom postignuću, više nego onome čemu se nadate!“

Svi djelatnici Visoke škole N. Š. Zrinski složni su s dekanovim zaključkom u poruci diplomantima: „Hvala što ste bili, što jeste i što ćete i dalje biti dio obitelji škole Nikola Šubić Zrinski“.

Diplomantima je u svom govoru čestitao i prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila te im poručio: „Ne zaboravite da je na putu vašeg uspjeha Visoka škola učinila maksimalne napore i dala vam ključne alate da se možete popeti na vrh.“ U govoru se također osvrnuo na pojam neuspjeha te ukazao na dinamičnost i zahtjevnost tržišta rada, naglasio je da je siguran kako su diplomanti mladi ljudi s dovoljno znanja, volje i želje da rade na osobnom razvoju, ali i na razvoju Republike Hrvatske.

Sve je pozdravio te diplomantima čestitao i Bernard Jakelić, zamjenik direktora HUP-a, koji je pak naglasio važnost samopouzdanja i istaknuo kako završetak studija nije zadnja stepenica u njihovom životu jer cjeloživotno učenje postaje naša svakodnevica: „Samo ono što nosite sa sobom, nitko vam ne može uzeti! Vjerujte u sebe!“

Tradicionalno, Visoka škola N. Š. Zrinski nagrađuje najbolje studente Dekanovom nagradom za izvrsnost. Ovogodišnji su laureati bili izvrsni studenti sa stručnog studija Ekonomija poduzetništva:

– Vedran Šmerek, generacija 2011./12.

– Damir Žgela, generacija 2012./13.

te sa specijalističkog studija Management malih i srednjih poduzeća:

– Slavko Markota, generacija 2012./13.

– Dora Stanković, generacija 2013./14.

Sretni smo što imamo svestrane i talentirane studente. Tako je program promocije glazbeno upotpunila studentica treće godine stručnog studija, Ana Tišljarić, koja je nastupila u pratnji Leona Jukića na gitari.

Dirljivu je zahvalu u ime svih studenata pripremila studentica specijalističkog studija Dorotea Novosel: „I na kraju hvala svim kolegama s kojima se kroz suze i smijeh svaki izazov, kolokvij, ispit, prezentacija, seminar lakše riješio. Drage kolege, vjerujem kako ćemo se sjetiti jedni drugih isto kao i naših dragih profesora kada će pred nas biti stavljen neki novi izazov. Bila mi je čast i zadovoljstvo u ovakvom kolektivu završiti svoje studentske dane.“

U kratkoj prezentaciji u kojoj smo prikazali akademski put naših diplomanata, djelatnici Škole uputili su zajedničku poruku studentima: „Hvala vam i sretno!“

Zaista im želimo svu sreću u privatnom i poslovnom životu te smo uvjereni kako će biti još mnoštvo prilika za buduće susrete!

 

Galeriju fotografija potražite na Facebook stranici Visoke škole N.Š. Zrinski


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org