Slatki posjet Krašu!


Studenti Visoke škole N.Š.Zrinski posjetili su u srijedu, 21.1.2015. vodećeg konditorskog proizvođača u regiji, Kraš prehrambenu industriju d.d.

U "Tvornici čokolade", kako ju od milja nazivaju studenti, dočekala ih je voditeljica ljudskih potencijala, mr.sc. Vatka Dajčić i održala uvodno predavanje o povijesti kompanije i razvoju najpoznatijih brandova te trendovima i inovacijama u konditorskoj industriji. Prisustvovali su i predavanju brand managerice, gospođe Pamele Borlarić, te na praktičnim primjerima Kraševih brandova učili o procesu rebrendiranja. Privučeni mirisima čokolade i ostalih slastica, sa gospođom Dijanom Perković, glavnim tehnologom tvornice, krenuli su u proizvodni pogon vidjeti proces proizvodnje čokolade od čega je studente najviše fascinirala proizvodnja Životinjskog carstva. Na kraju su, naravno, uživali u kušanju čokolade.

Studente su pratili prodekan za razvoj kvalitete, mr.sc. Zdravko Tkalec i asistentica u nastavi, Nikolina Pranjković, mag.oec.

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org