Potpisan sporazum o stručnoj suradnji Općine Lipovljani i Obrazovne grupe Zrinski


Sporazum o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji između Općine Lipovljani i Obrazovne grupe Zrinski, u utorak, 7. lipnja potpisali su Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani i Vitomir Tafra, predsjednik Upravnog vijeća Obrazovne grupe Zrinski iz Zagreba. Potpisivanju Sporazuma o suradnji, potpisanom u Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani, još su bili prisutni Marica Tisaj, ravnateljica lipovljanske knjižnice i dr. sc. Ivica Katavić, prof. v. š. dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, koja djeluje u okviru Obrazovne grupe Zrinski.

Potpisani sporazum između općine Lipovljani i Obrazovne grupe Zrinski za cilj ima sudjelovanje u kreiranju, pripremi i realizaciji različitih razvojnih projekata, u svrhu daljeg razvoja i podizanja razvojnih potencijala kod stanovnika općine Lipovljani. Posebno se to odnosi na partnerstvo u pokretanju visokog obrazovanja kod stanovnika općine Lipovljani i partnerstva u pripremi i izradi stručnih projekata i akcija u svrhu poduzetničkog razvoja.

Prije potpisivanja sporazuma, Ivica Katavić, dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, za 20-ak mlađih stanovnika općine Lipovljani, u Narodnoj knjižnici i čitaonici, prezentirao je mogućnosti online studiranja. Predstavio je sve obrazovne mogućnosti Obrazovne grupe Zrinski, a posebno je izložio program i mogućnosti online studiranja od kuće, pomoću računala i interneta. Studiranje na Visokoj školi Zrinski iz Zagreba plaća sam student, a kako bi olakšali plaćanje, uz Sporazum o suradnji između Općine Lipovljani i Obrazovne grupe, potpisan je i dodatak Sporazuma. Po njemu se svim studentima odobrava 10 % popusta kod plaćanja studiranja zbog zajedničke suradnje Općine i Obrazovne grupe.

Svi zainteresirani promotivne materijale mogu pogledati u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Lipovljanima.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org