Erasmus+ trening Blissful Business

Djelatnici Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski sudjelovali su na Erasmus+ treningu o društvenom poduzetništvu.

 

Predstavnici Visoke škole Nikola Šubić Zrinski Dimitrije Milojević i Mario Šimunković sudjelovali su na Erasmus+ treningu o društvenom poduzetništvu koji se održao od 22. do 29. svibnja u Santa Cruzu u Portugalu. Organizator treninga je Madan Parque, znanstveno tehnološki park iz Caparice, Portugal, a trening je proveden u okviru projekta Blissful Business. Na treningu Blissful Business sudjelovalo je 30 sudionika iz 12 država, a raspravljalo se o novom konceptu društvenih poduzeća uz definiranje problematike, iznošenje primjera dobre prakse i podučavanje različitim metodama i tehnikama.

 

Ovaj projekt predstavlja nastavak uspješne suradnje s Madan Parqueom, jednim od najboljih portugalskih poduzetničko potpornih institucija te se veselimo daljnjoj uspješnoj suradnji.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org