Dobitnici nagrade „Šegrt Hlapić“ dodijelili smo stipendiju stručnog studija!

Temeljem sporazuma o obrazovnoj, stručnoj, tehničkoj i znanstveno-istraživačkoj suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski dodijelila je Patriciji Petreković, dobitnici nagrade „Šegrt Hlapić“, trogodišnju stipendiju preddiplomskog stručnog studija Ekonomija poduzetništva.

 Dekan dr. sc. Ivica Katavić uručio je Patriciji  stipendiju na Svečanoj akademiji 1. 7. 2016. u Hotelu Westin povodom obilježavanja Dana Komore.

Nagradu „Šegrt Hlapić“ tradicionalno dodjeljuje Ministarstvo poduzetništva i obrta, a Patricija je izabrana na prijedlog Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, na osnovi zapaženih rezultata u školskim i izvanškolskim aktivnostima te brojnim natjecanjima.

Pod stručnim vodstvom mentorice, gospođe Željke Markota, osvojila je prvo mjesto na međužupanijskom natjecanju čime se izravno plasirala na Državno natjecanje učenika frizera u Imotskom, održanom ove godine gdje je ponovno osvojila prvo mjesto u konkurenciji učenika trećih razreda za najbolje oblikovanu dnevnu i vjenčanu frizuru.

Odlične ocjene u nastavi i praksi te zapaženo sudjelovanje na revijama frizura na školskim priredbama, humanitarnoj akciji „Dani Afrike“ te sudjelovanje na projektu „Kajkavske popevke“ istaknuli su Patriciju kao najbolju, a Visoka škola N. Š. Zrinski vjeruje kako je ovo tek početak uspješne poduzetničke priče, sada već naše Patricije.

Ovoj je vrijednoj učenici pružena prilika da uz svoja hvalevrijedna strukovna znanja, vještine i kompetencije, stekne i one poduzetničke.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org