"Projektom do uspjeha!" - individualni trening


"Projektom do uspjeha!" je individualni trening održan u svibnju 2012. godine. U nastavku su dojmovi i komentari polaznice.

 

"Vrlo sam zadovoljna održanim treningom. Najviše me se dojmila susretljivost svih sudionika uključenih u individualni trening i ovim putem se još jednom zahvaljujem.

 

Kao nedostatak bi navela jedino vrijeme odnosno „zbijenost" predavanja. Moj savjet za buduće individualne treninge je da, ako je ikako moguće, budu raspoređeni tijekom dva dana zbog nemogućnosti da se adekvatno posvetim svim predavanjima.

 

Hvala svim predavačima na izrazitoj susretljivosti. Posebno hvala što su me saslušali i odgovarali na bezbroj mojih pitanja. S obzirom da su svi predavači prihvatili moju ideju kao nit vodilju svih predavanja saznala sam jako puno korisnih informacija koje ću moći na konkretnom projektu i primjeniti.

 

Smatram da je ovakav individualan trening vrlo koristan, s mog gledišta, za ljude koji već imaju svoju ideju, a ne znaju kako ju pretvoriti u jednu cjelinu. Posebno mi se svidio individualni pristup u kojem sam imala priliku raspravljati o svojoj ideji kroz svako predavanje odnosno što je moja ideja bila praktični primjer za učenje teorije. Vjerujem kako će mi sve naučeno iz materijale koje ste mi ustupili pomoći u pretvaranju moje ideje u konkretan projekt. S druge strane, „grupni" trening može biti koristan za one ljude koji razmišljaju o primjerice unapređenju svog poslovanja."

 

Iva Maračić, studentica 5. godine Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org