STRUČNO USAVRŠAVANJE OSOBLJA VISOKE ŠKOLE U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA

STRUČNO USAVRŠAVANJE OSOBLJA VISOKE ŠKOLE U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA

Od 20. 6. 2017. do 22. 6. 2017. predavač i direktor BIZ-Poduzetničkog inkubatora Dimitrije Milojević boravio je u znanstveno-tehnološkom parku Polo Tecnologico di Navacchio (Navacchio, Italija) u sklopu Erasmus+ mobilnosti za nastavno i nenastavno osoblje.

Mobilnost je dogovorena s ciljem razmjene iskustva u području poslovne inkubacije inovativnih poduzeća te razmjene iskustva sa Sveučilištem u Pisi.

Polo Tecnologico di Navacchio je znanstveno-tehnološki park vezan za Sveučilište u Pisi, specijaliziran za pružanje podrške inovativnim poslovnim idejama te pružanje podrške start-up firmama, uslugama inkubacije i coachinga. Suradnja Visoke škole i znanstveno-tehnološkog parka Polo Tecnologico uspostavljena je na području zajedničke prijave na Erasmus+ EU projektu iLAB. U znanstveno-tehnološkom parku Polo Tecnologico djeluje 60 inovativnih poduzeća sa 600 zaposlenih, a poduzeća djeluju u područjima informacijsko komunikacijske tehnologije, robotike, biomedicinskih znanosti itd.

U sklopu mobilnosti Dimitrije je imao priliku upoznati se s načinom rada Polo Tecnologica te je organiziran niz sastanaka s poduzećima koja koriste usluge inkubacije. Također, održan je sastanak s predstavnicima Sveučilišta u Pisi vezano uz pružanje podrške poduzećima koja su nastala na temelju znanstvenog istraživanja u okviru Sveučilišta – spin-off tvrtke.

Tijekom mobilnosti održano je i nekoliko neformalnih sastanaka te je zaključeno kako je zajednički interes razvoj daljnje suradnje, što nas posebno veseli.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org