Nastavak suradnje s GEA Collegeom iz Ljubljane

U sklopu Erasmus+ programa mobilnosti za nenastavno osoblje ovih dana na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski gostuju dvije kolegice s GEA Collegea iz Ljubljane, Maja Zdešar i Majda Gartner. S obzirom na to da se radi o prijenosu dobre prakse, odnosno tzv. job shadowingu, kolegicama iz Ljubljane omogućili smo upoznavanje s našim tajništvom, knjižnicom, referadom Visoke škole te Inovacijsko razvojnim centrom Zrinski.

 

U Inovacijsko razvojnom centru Zrinski predstavili smo kolegicama nacionalne i međunarodne projekte u kojima Visoka škola sudjeluje, a razgovarali smo i o mogućoj budućoj suradnji u projektnim prijavama u sklopu Erasmus+ programa i ostalih europskih natječaja.

 

U utorak, 24. svibnja, naše su gošće prisustvovale i većem dijelu radionica u sklopu projekta „Usvajanje principa Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u stručnim studijskim programima poduzetništva” u okviru programa HR.3.1.15. „Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira“ Europskog socijalnog fonda (ESF). Na taj su se način imale priliku upoznati s hrvatskim obrazovnim sustavom, s naglaskom na definiranje ishoda učenja u visokom obrazovanju.

 

Vjerujemo da će ovaj posjet potaknuti i neke nove mogućnosti za nastavak suradnje s GEA Collegeom kojima se mi iskreno radujemo!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org